Κατερίνα Καινούργιου: “Βαλάντη τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω καν! Δεν έχω παιδάκια, προσπαθώ και δεν μπορώ”

0
52

Κακός χαμός στον αέρα! “Θεωρείτε ότι αυτό είναι το επίπεδό σας, να χρησιμοποιείτε αυτό το λεξιλόγιο;”

Ο Βάλαντης και ο Γιώργος Λάγιος συναντήθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα μέσω συνδέσεων στην Super Κατερίνα και η κουβέντα με την Κατερίνα Καινούργιου κινήθηκε σε υψηλούς τόνους από το πρώτο δευτερόλεπτο.

«Γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό; Με ξέρεις τόσα χρόνια, έχεις έρθει εδώ τόσες φορές, ήσουν γλυκύτατος άνθρωπος. Μέσα στο Survivor δεν σε αναγνωρίζαμε Βαλάντη μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για να πάρει την απάντηση: «Άκουσα τα χίλια μύρια από το στόμα σας. Και από το δικό σας και από τους συνεργάτες σας».

Λίγο αργότερα μπήκε στην κουβέντα και ο Γιώργος Λάγιος και οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο, μέχρι που ο τραγουδιστής είπε τη λέξη «μαλ…α» στον αέρα.

«Θεωρείτε ότι αυτό είναι το επίπεδό σας, να χρησιμοποιείτε αυτό το λεξιλόγιο; Βρε Βαλάντη τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω καν! Δεν σε αναγνωρίζει κανείς», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, μια αναφορά που έκανε ο Βαλάντης σε αυτούς που έχουν παιδιά και σε αυτούς που δεν έχουν έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είπε: «Έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω όπως πρόσφερα κι εγώ». Η παρουσιάστρια, ιδιαίτερα ενοχλημένη του απάντησε: «Εγώ δεν έχω παιδάκια και προσπαθώ και δεν μπορώ. Τι σημαίνει; Ότι δεν προσφέρω κάτι;».
ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ