Ιωάννα Μαλέσκου για Φαίη Σκορδά: «Κάτι μέσα μου με κάνει να την αισθάνομαι»

0
44

«Δεν με απασχολεί αν θα πάει στον έναν σταθμό, αν θα πάρει τη θέση άλλου. Κανένας δεν παίρνει τη θέση κανενός. Οι θέσεις δεν είναι κατοχυρωμένες», λέει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τον αποχαιρετισμό της Φαίης Σκορδά συζήτησαν σήμερα στο «Love it», με την Ιωάννα Μαλέσκου να της στέλνει όλες τις ευχές της, τονίζοντας με νόημα πως «την αισθάνομαι».

«Ακούγονται πάρα πολλά για τη Φαίη Σκορδά, όχι αν θα έρθει στον ΣΚΑΙ, όχι αν θα πάει κάπου αλλού. Όπου κι αν επιλέξει να πάει, η δική μου ευχή θα είναι όντως να τα έχει ζυγίσει όλα. Είναι πολλά χρόνια στο χώρο, άρα μπορεί να κρίνει τι συμβαίνει και πιο περιβάλλον είναι καλύτερο για την ίδια.

Εύχομαι να είναι πραγματικά ευτυχισμένη γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να κάνεις αυτό που αγαπάς. Να είσαι κάθε μέρα στο χώρο που αγαπάς, με τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει και που ξέρεις ότι και σε σέβονται και σε εκτιμούν και σε αναγνωρίζουν και σε κρατούν κοντά τους. Αυτή θα είναι η ευχή μου.

Δεν με απασχολεί αν θα πάει στον έναν σταθμό, αν θα πάρει τη θέση άλλου. Κανένας δεν παίρνει τη θέση κανενός. Οι θέσεις δεν είναι κατοχυρωμένες. Ακριβώς επειδή η τηλεόραση είναι μια μεγάλη αγκαλιά, η οποία μπορεί να σε κλείσει και μπορεί κάποια στιγμή να ανοίξει και να σε αγκαλιάσει μια άλλη.

Θα της ευχηθώ τα καλύτερα κι επειδή ξέρω ότι είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, θα κλείσω και θα πω ότι κάτι μέσα μου με κάνει να την αισθάνομαι. Της εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Κλείνοντας, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και ειλικρινά να είναι μια πάρα πολύ ωραία σεζόν, με αλλαγές, γιατί ο κόσμος τις θέλει τις αλλαγές. Αλλά τις θέλουμε κι εμείς, όσοι βρισκόμαστε στην τηλεόραση, μπροστά ή και πίσω. Κι επειδή δεν ξέρουμε, και αναμεταξύ μας, που θα είμαστε, έτσι είναι η τηλεόραση, ένα σκάκι που μετακινούνται οι άνθρωποι, όχι τα πιόνια, οι προσωπικότητες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ