Θέμης Αδαμαντίδης: Δεν έχω προξενήσει χτύπημα σε γυναίκα, γιατί θεωρώ ότι είναι περιττό

0
41

Δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση έκανε σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης με αφορμή την σύλληψή του, μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, για ξυλοδαρμό.

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», επέμεινε ότι δεν σήκωσε ποτέ το χέρι στην σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη, ενώ σε μια αποστροφή του λόγου του είπε: “δεν έχω προξενήσει χτύπημα σε γυναίκα γιατί θεωρώ ότι είναι περιττό”.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωσε πως η σχέση τους ήταν περιστασιακή και σχετικά με τις φωτογραφίες με τους μώλωπες που ισχυρίζεται ότι έχει στο κινητό της η πρώην σύντροφός του υποστήριξε πως έχουν προκληθεί από προηγούμενη σχέση της.

“Τη σχέση και την αγάπη τη βλέπω με μια δική μου φιλοσοφία. Η γυναίκα θέλω να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά για να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Με τη Βαρβάρα δεν είχαμε καμιά σοβαρή σχέση, ήταν μια ελεύθερη σχέση” είπε.

Δεν την είχα χτυπήσει ούτε την είχα βρίσει, γιατί εάν είχε γίνει αυτό θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα είχε κάνει μήνυση νωρίτερα. Ξαφνιάστηκα όταν ήρθαν και μου ανέφεραν τη μήνυση” τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής.

“Δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί της. Είχαμε απομακρυνθεί. Όπου βρισκόμασταν στους χώρους που δουλεύω άλλαζε τηλέφωνα. Δεν με τιμούσε τόσο εμένα, ήταν προσβολή, μία συνεχόμενη προσβολή. Γι’ αυτούς τους λόγους δεν ήθελα να είμαστε μαζί” απάντησε όταν ρωτήθηκε γιατί προχώρησε στη συγκεκριμένη καταγγελία.

“Δεν ήμουν χειριστικός. Έμπαινε ενδιάμεσα σε δουλειές που δεν την αφορούσαν. Μου υποδείκνυε πόσα λεφτά να δίνω στο παιδί μου, στις γυναίκες. Ήταν υπερβολικό αυτό και δεν το μπορούσα αυτό. Είχα εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία μου να μην είμαστε πια μαζί και αυτό δεν μπορούσα να το καταφέρω. Η κυρία Στεφάνοβα πάνω στα νεύρα της έχει πει πράγματα που πρόκειται να τα διαψεύσει”, είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

“Ο καθένας έχει πάθη και παθαίνει. Και βέβαια όλοι μαθαίνουμε από τα πάθη μας, άλλοι νωρίς, άλλοι αργά” ανέφερε επίσης.

Η συγγνώμη στους θαυμαστές και τις γυναίκες

“Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, από τον κόσμο και από τις γυναίκες. Μία συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση. Να ζητήσω συγγνώμη από την Βαρβάρα; Δεν θα έπρεπε να μου ζητήσει κι εκείνη συγγνώμη που πήγε να πάρει ένα τούβλο από ένα σπίτι και το πέταξε όλο κάτω;” , δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

“Δεν έχω προξενήσει κανένα τραύμα και κανένα χτύπημα σε γυναίκα γιατί θεωρώ ότι είναι περιττό. Εγώ εκεί που θα χτυπήσω είναι σε περίπτωση που χρειάζεται να αμυνθώ για τη ζωή μου” κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ