Ημερήσιες προβλέψεις Σαββατοκύριακου 13 και 14 Αυγούστου 2022 από την Α.Λεούση

0
36

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Αυγούστου 2022 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Αυγούστου 2022 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

 

Θα είστε και πάλι μαζί; Μάθε με 100% ακρίβεια τώρα

Η Άντα Λεούση μιλά προσωπικά μαζί σου και σου δίνει όλες τις κατευθύνσεις για να ξέρεις τι έρχεται ερωτικά, επαγγελματικά , οικονομικά!

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754

 

ΚΡΙΟΣ: Ετοιμάστε νέους στόχους, παλέψτε για αυτούς και μη μυθοποιείτε τους άλλους. Πάρτε αποφάσεις για σημαντικά θέματα στην εργασία σας πριν τις πάρουν οι άλλοι για εσάς.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εκφράστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες στο έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό για να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιολογήστε σωστά τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να κρατήσετε σταθερά τα έσοδά σας και να μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα πρέπει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συμβιβαστείτε στις μεγάλες σας προσδοκίες, καθώς με διπλωματία όλα θα γίνουν καλύτερα. Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα με συζητήσεις που δε βγάζουν πουθενά.

 

ΛΕΩΝ: Με τον πολύ ρεαλισμό δεν καταφέρνετε τίποτα, γι’ αυτό φανείτε και λίγο ρομαντικοί. Πριν κάνετε καινούριες κινήσεις, ακούστε και τους δικούς σας ανθρώπους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήσετε μια συζήτηση να εξελιχθεί σε μάχη. Σώστε τη σχέση σας από τη ρουτίνα και μη γυρίζετε σε καταστάσεις του παρελθόντος.

 

ΖΥΓΟΣ: Είναι προτιμότερο να αφήσετε την επίλυση δύσκολων προβλημάτων για μια άλλη μέρα. Στις μάχες που δίνετε για να πετύχετε, φροντίστε να τις κερδίζετε με δικά σας όπλα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλετε να δώσετε προτεραιότητα σε επαγγελματικής φύσεως προβλήματα. Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας, καθώς αλλαγές θα προκαλέσουν αναστάτωση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εσείς έχετε την ευθύνη των πράξεών σας, οπότε μην επιτρέπετε κριτικές σε ότι κάνετε. Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά μεγάλες αλλαγές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας και κερδίστε το χαμένο έδαφος. Για να αλλάξετε την ψυχική σας διάθεση, πρέπει να αλλάξετε την εμφάνισή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό πριν νιώσετε πλήξη και βρείτε χρόνο για τους φίλους σας. Αξιολογήστε τους μέχρι τώρα χειρισμούς σας σε οικονομικά θέματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Όταν η ματαιοδοξία σας παρασύρει και ο ενθουσιασμός σας, σας αποπροσανατολίζει, το πρακτικό σας πνεύμα θα σας επαναφέρει στο σωστό δρόμο.

Αξιολόγηση3,25
βαθμολογία


4
αξιολογήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ