«Δεν είναι γάμοι, αλλά τηλεοπτικά σόου»

0
86

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 7/6 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και με την αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων, μίλησε για τις προετοιμασίες του γάμου του, ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την παρουσιάστρια που ζήτησε αστρονομικό ποσό για να παίξει στον γάμου του.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν πως η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είναι η Ναταλία Γερμανού, η ίδια το διέψευσε, ενώ και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε πως θέλει να επικοινωνήσει μαζί της για να λυθεί η παρεξήγηση.

Λίγο αργότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να εκφράσει την άποψή τους για όλους όσοι καλούν επαγγελματίες τραγουδιστές στους γάμους τους για να τραγουδήσουν, δίνοντάς τους μεγάλα χρηματικά ποσά. Μάλιστα, τους αποκάλεσε «πρόβατα».

Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με την Κατερίνα Καινούργιου, με τον παρουσιαστή να διαφωνεί κάθετα μαζί της.

Α.Μ: Μου φαίνεται αδύνατον κάποιος να ζητήσει χρήματα για γάμο. Αυτά γίνονται για τηλεοπτικές εκπομπές και σόου.

Κ.Κ.: Αυτή είναι η δουλειά των τραγουδιστών και αυτό γίνεται παντού. Δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, τι λες; Ο τραγουδιστής θα πάει να τραγουδήσει κι αυτή είναι η δουλειά του. Ο καθένας κοστολογεί τον εαυτό του.

Α.Μ.: Εγώ δεν πάω σπίτι κάποιου για επίσκεψη και του λέω φέρε μου και πέντε χιλιάρικα. Την άποψή μου, ο δι@ολος να με πάρει και μετά θα μου πείτε και εσείς. Στο κοινωνικό γεγονός δεν χωράνε ποσά, το άλλο είναι επαγγελματική δουλειά. Στους γάμους που βλέπω αυτά, δεν είναι γάμοι, είναι τηλεοπτικά σόου.

Κ.Κ.: Γιατί να μην πληρωθεί ο Ρέμος και ο Αργυρός; Για δουλειά δεν θα πάνε κι αυτοί και οι μουσικοί του; Δουλειά τους είναι, είναι φίλοι;

Α.Μ.: Αν θεωρούν δουλειά την ευτυχισμένη στιγμή του άλλου, με γεια τους με χαρά τους. Καλείται λοιπόν ο άνθρωπος να φωνάξει φίλους σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή του. Αν όμως το θεωρεί σόου, τότε να πληρώσει και να του πάρουν και παραπάνω. Διαφωνώ με όσους κάνουν γάμους και φωνάζουν επαγγελματίες τραγουδιστές. Αυτό δεν είναι γάμος, είναι κάτι άλλο.

Κ.Κ.: Δεν το κάνει μόνο ο Μαυρίκιος, το κάνουν και άλλοι άνθρωποι.

Α.Μ.: Ο Μαυρίκιος που το κάνει είναι το μαύρο πρόβατο. Όλοι αυτοί που το κάνουν, έτσι είναι μαύρα πρόβατα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ