Γιώργος Λιάγκας: Καλύτερα να αυτοκτονούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου παρά να σκοτώσει τρία παιδιά

0
76

Μια ακόμα μαρτυρία για την Ρούλα Πισπιρίγκου έφερε στο φως το Πρωινό την Πέμπτη. Αυτή τη φορά, μητέρα πρώην συντρόφου της Ρούλας περιγράφει πως τους απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει όταν ο γιος της ζήτησε να χωρίσουν.

«Και το δικό μου το παιδί το είχε απειλήσει. Εντάξει, είχανε ό,τι είχανε μαζί, ότι θα χωρίσουμε και θα πω εγώ στον τάδε, τι έχει γίνει. Μετά, όταν της είπε ότι ‘δεν πάει άλλο, θέλω να χωρίσουμε’, του λέει ‘μην με αφήνεις, θα κόψ…’. Θα κάνει μια απόπειρα, μην πω τώρα τις λεπτομέρειες τι θα ‘κανε… Ότι θα αυτοκτονούσε, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν. Τρελά πράγματα! Με τον μόνο που τα είχε καλά, απ’ ό,τι θυμάμαι που μας είπε, μόνο με την αδελφή της. Όταν ερχότανε στο σπίτι, μια σου λέω είχε τσακωθεί με τη μάνα της, τον πατέρα της, τον πατριό της, δεν την καταλαβαίνουνε… δεν την κάνουνε… Είχε νεύρα, δηλαδή και με το παιδί μου, πολλά νεύρα, πολλά νεύρα!» λέει η μητέρα του πρώην συντρόφου της Ρούλας.

Ξέσπασε ο Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας εκνευρισμένος με όλα όσα ακούστηκαν ξέσπασε στον αέρα και είπε: «Θα πω κάτι χοντρό και δεν επιτρέπεται. Ε, παιδιά, καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να σκοτώσει τρία παιδιά! Το αποσύρω, ζητώ συγγνώμη. Ε, δεν μπορώ άλλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ