ΒΟΜΒΑ! Κάθε μέρα αγώνισμα ασυλίας!

0
62

Survivor 6/6: Απίθανα πράγματα στο παιχνίδι – Κάθε εβδομάδα και νέες ομάδες – Πόσες μέρες Αγώνισμα Ασυλίας;

Survivor 6/6: Στροφή 180 μοιρών πραγματοποιεί το Survivor, καθώς πλέον αλλάζουν όλα όσα ξέραμε τους τελευταίους πεντέμιση μήνες!

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ξεκινάει ξανά απ’την αρχή. Λίγο πριν το τέλος του, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν.

Μέσα σε αυτές είναι και το ξήλωμα των ομάδων κάθε εβδομάδα.

Δεν θα υπάρχουν στάνταρ ομάδες, αλλά αυτές θα προκύπτουν από αγώνες κατάταξης. Οι δύο καλύτεροι χρόνοι θα δημιουργούν και τους δύο αρχηγούς των ομάδων, οι οποίοι θα τα… βγάλουν, όπως λέγαμε μικροί, για να διαλέξουν τους συμπαίκτες της εβδομάδας.

Κάτι που αναστάτωσε τη Βρισηίδα, η οποία είχε καλομάθει στην Μπλε ομάδα και άρχισε να γκρινιάζει παράλληλα με μια κλάψα για την εν λόγω απόφασης. Ωστόσο, είπε ότι εφόσον δεν μπορεί να το αποφύγει, θα το απολαύσει.

Από εκεί και πέρα, αλλάζουν και οι μέρες κατά τις οποίες θα έχουμε και τις Ασυλίες.

Survivor 6/6: Τι αλλάζει στο παιχνίδι

Ξεχάστε το Δευτέρα- Τρίτη Ασυλία. Πλέον και η Τετάρτη μπαίνει στον χορό, με το Συμβούλιο να γίνεται την Τετάρτη και την αποχώρηση την Πέμπτη.

Τρεις υποψήφιοι θα παραμείνουν στον ντορβά της διάθεσης του τηλεοπτικού κοινού. Ένας θα αποχωρεί και έτσι θα φτάσουμε μέχρι την εξάδα.

Τέλος οι πρόσκαιρες φιλίες και τα παιχνίδια στρατηγικής. Βέβαια, αυτό θα ισχύσει μέχρι οι παίκτες να βρουν τον τρόπο να μηχανορραφήσουν.

Το βέβαιο είναι ότι το παιχνίδι αλλάζει και μια ακόμα μέρα προστίθεται στα ματς Ασυλίας.

Εξάλλου, το κενό του επάθλου επικοινωνίας έπρεπε να καλυφθεί.

Και ο Ατζούν Ιλιτσαλί έθεσε σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ