Αυτοί είναι οι υποψήφιοι – Ποιο το φαβορί να αποχωρήσει;

0
82

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι, αφού ολοκληρώθηκε μία ακόμα ψηφοφορία στο Survivor. Ποιος Μαχητής είναι ο αδύναμος κρίκος;

Survivor spoiler αποχώρηση 15/2: Για δεύτερη μόλις φορά φέτος στο Survivor έχουμε μόνο Μαχητές στον τάκο. Οι Μαχητές έχασαν και την 2η ασυλία, την οποία παρακολουθήσαμε live. Τρεις παίκτες των μπλε είναι στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Υπάρχει φαβορί για να αποχωρήσει;

Με όσα έχουμε δει φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για κάτι. Μεγάλα φαβορί έχουν αποχωρήσει, σίγουρα αουτσάιντερ έχουμε δει να παραμένουν στο παιχνίδι.

Το ερώτημα είναι αυτή τη φορά ποιος θα κουνήσει μαντήλι από τον Άγιο Δομίνικο. Και χωρίς να θέλω να το παίξει έξυπνη, το μόνο σίγουρο είναι πως φεύγει μπλε. Για όλα τα άλλα θα πρέπει να περιμένουμε. Διότι, οι εκπλήξεις είναι στο πρόγραμμα. Ξεκάθαρα.

Ανδρέας Ματθαιακάκης, Σπύρος Μαρτίκας και Πελαγία Καζολέα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για τους Μαχητές. Οι δύο άνδρες έχουν τεθεί ξανά στις ορέξεις του κόσμου. Για πρώτη φορά στον τάκο η ωραία των μπλε.

Μια θεωρία από τις πολλές που έχει ο Μαρτίκας

Survivor spoiler αποχώρηση 15/2: Υπάρχει φαβορί για να αποχωρήσει;

Εκκίνηση από τον Professor. Ο Σπύρος Μαρτικας έμεινε όρθιος και μέσα στο παιχνίδι όταν απέναντί του ήταν Διάσημοι. Θα μου πείτε η Ελισάβετ Σπανού ήταν. Οκ, καμία αντίρρηση. Δεν παύει όμως να βλέπαμε ένα άγνωστο τυπάκι να λέει μπορώ να παραμείνω. Και παρέμεινε.

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης με τη στήριξη, ποκεράδων, καραφλών και Κρητικών μπόρεσε να επιβιώσει όντας καινούργιος παίκτης. Αντίπαλοι του βέβαια ήταν ο Κατσαούνης και η Άσπα. Με άλλα λόγια, ο Ανδρέας ήταν εύκολο να κερδίσει την Άσπα. Όπως και έγινε.

Ο παράγοντας Πελαγία Καζολέα τι έχει να μας πει; Πρώτη φορά στον τάκο, αρκετά αγαπητή λόγω της ομορφιάς και της παρουσίας της, αλλά αγωνιστικά λίγα πράγματα. Πολύ λίγα. Το κίνημα στήριξης των γυναικών όμως είναι δεδομένο στο Survivor ως τώρα.

Ποια μπορεί να είναι η πρόβλεψή μας; Σπύρος Μαρτίκας παραμένει στο παιχνίδι. Έχει ρεύμα, φέρνει και τηλεθέαση. Το έχει ο άνθρωπος. Τον συμπαθείς ή όχι, φέρνει ανακάτωμα. Αυτό είναι ζητούμενο. Διότι, το κοινό θέλει να βλέπει σούσουρο. Ο χαμός είναι απαραίτητος. Με άλλα λόγια, η αποχώρηση θα παιχτεί ανάμεσα σε Ανδρέα και Πελαγία.

Έτσι ψήφισαν οι Μαχητές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ