Αστέρης και Μαθιός μένουν απένταροι – Τι έχει συμβεί

0
79

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, θα υπάρξουν τεράστιες ανατροπές με Μαρίνα και Αντώνη.

Αυτές όμως οι εξελίξεις δεν θα είναι και οι μοναδικές καθώς στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων αναμένεται να βρεθούν τόσο ο Αστέρης όσο και ο Μαθιός.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αστέρης και Μαθιός μένουν απένταροι

Δύσκολες στιγμές αναμένεται να βιώσουν οι Αστέρης και Μαθιός με τα δύο αδέρφια να αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα που θα τους οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Η απόφαση τους να πουλήσουν το σπίτι, το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που έχουν στη διάθεση τους θα τους οδηγήσει σε ένα οικονομικό τέλμα καθώς στο μέλλον δεν έχουν καμία άλλη επιλογή ενώ τα χρέη γίνονται όλο και περισσότερα.

Την ίδια στιγμή, η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς περνά κρίση, με το το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει να γίνεται όλο και πιο σοβαρό.

Παράλληλα, η Βασιλική προειδοποιεί τον Άγγελο να ηρεμήσει, αλλά εκείνος την αγνοεί ενώ ο Σταύρος παίρνει την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά στη Μαρίνα για τα προβλήματα στο γάμο του, κι εκείνη τα βάζει με την Αργυρώ, στη προσπάθεια της να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.

Ακόμη, η Καλλιόπη κάνει τα πάντα προκειμένου να μην περάσει στα χέρια του Βρουλάκη το τελευταίο κομμάτι γης της περιουσίας των Σταματάκηδων ενώ ο Άγγελος ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό της Αργυρώς, γεγονός που θα φέρει μπαράζ εξελίξεων.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ