Έξαλλος ο Βαλάντης με την παραγωγή του Survivor: «Ντροπή σας, δεν θα σας αφήσω έτσι»

0
36

«Το οικονομικό κομμάτι δεν άξιζε, αυτό που πέρασαν δεν πληρώνεται με τίποτα», λέει ο Βαλάντης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το Survivor και ξέσπασε κατά της παραγωγής.

«Αν μπορούσα θα άλλαζα το μοντάζ στο Survivor. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με την παραγωγή, μετάνιωσα. Είμαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και δυστυχώς δεν έδειξαν τίποτα από τον καλό μου χαρακτήρα. Γι’ αυτό είμαι και εκνευρισμένος μαζί τους, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ θυμωμένος.

Αυτοί που πραγματικά με ξέρουν είναι πάντα δίπλα μου και μέσα από αυτό έκανα ακόμα περισσότερους φίλους. Έχουμε συμβόλαιο με την παραγωγή που μας δεσμεύει, εμένα δεν με δεσμεύει τίποτα βέβαια, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Όταν θα φτάσει η ώρα θα τα πούμε πραγματικά», είπε αρχικά ο Βαλάντης.

Ο Βαλάντης είπε επίσης: «Έχουμε πολλά να πούμε. Αυτό που έχω τραβήξει εκεί ένα μήνα θα το μάθετε. Και το λέω κοιτώντας, θα το μάθετε κύριοι εσείς που κάνατε όλη αυτή την παραγωγή και βγάλατε αυτό που βγάλατε, δεν θα σας αφήσω έτσι. Δεν έχω παράπονο από την παραγωγή, έχω θυμό απέναντί τους, ντροπή τους. Το οικονομικό κομμάτι δεν άξιζε, αυτό που πέρασαν δεν πληρώνεται με τίποτα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ