Έλενα Παπαρίζου: Η αναφορά στον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη

0
51

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου η οποία μίλησε για την ζωή της και την πορεία της στο τραγούδι.

Μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα της η διπλή συμμετοχή της στην Eurovision, το 2001 και το 2005 όταν με το My Number One κατάφερε να φέρει την Ελλάδα στην πρώτη θέση.

«Εννοείται ότι θέλαμε την πρωτιά και τις δύο φορές. Αυτό θέλαμε και γι’ αυτό πηγαίναμε. Λέγαμε να πάει κάποιος στην Eurovision με ένα τραγούδι που λέγεται “My Number One” και να φτάσεις τελευταία θέση, πρέπει να είναι δράμα!», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.

Έλενα Παπαρίζου για τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη

«Τίποτα δεν είναι στάνταρντ. Όπως μου είπε ένας εξαιρετικός κύριος, ο έρωτας δεν κρατάει τις υποσχέσεις.  Ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που μου είπε.

Οι σχέσεις μετά πολλά χρόνια φθείρονται και ξαναερωτευόμαστε με τον σύντροφό μας, περνάμε κύματα. Το πιο σημαντικό είναι το ζευγάρι να παλεύει καθημερινά και να μην τα παρατάει. Ούτε τον εαυτό του, ούτε τον σύντροφό του», ανέφερε για τις σχέσεις η Έλενα Παπαρίζου.

Για τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη: «Το πιο όμορφο χάρισμα του Ανδρέα είναι ότι πάντα είναι απίστευτα ευγενικός. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει γνωρίσει τον Ανδρέα και να μην έχει πει πόσο υπέροχος είναι, έχει μεγάλη καρδιά», εξομολογήθηκε η Έλενα Παπαρίζου στην Ελένη Μενεγάκη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ