Δείτε αν το PC σας μπορεί να “τρέξει” το Elden Ring

Date:

Το Elden Ring αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από την FromSoftware για τις κονσόλες και το PC μέσω Steam. Εχθές το βράδυ, για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η σελίδα του παιχνιδιού στο Steam ανανεώθηκε και αποκάλυπτε τις απαιτήσεις συστήματος, αλλά λίγη ώρα μετά «εξαφανίστηκαν δια μαγείας».

Ωστόσο, κάποιοι χρήστες πρόλαβαν και έβγαλαν φωτογραφία τις απαιτήσεις συστήματος που χρειάζονται για να παίξετε το παιχνίδι στο PC και όπως θα δείτε και εσείς, το παιχνίδι μάλλον θα χρειάζεται καλά συστήματα για να τρέξει. Αξίζει να σημειωθεί, πως δε γνωρίζουμε τα “recommended specs”, καθώς δεν αποκαλύφθηκαν. Έτσι, θα μπορείτε να δείτε μόνο τις minimum απαιτήσεις.

Το παιχνίδι για να τρέξει ζητάει να έχετε εγκατεστημένα τα Windows 10 ή Windows 11, 12GB RAM, Nvidia GeForce GTX 1060 3GB ή AMD Radeon RX 580 4GB. Συνεχίζοντας, θα χρειαστεί να έχετε Intel Core i5 – 8400 ή AMD Ryzer 3, καθώς και 60GB ελεύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Παρακαλούμε να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη καθώς ενδέχεται να αλλάξουν λίγο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Δημοφιλής

Περισσότερα σαν αυτό
Σχετίζεται με

Η AMD θα αποκαλύψει επίσημα τους νέους επεξεργαστές Ryzen 7000-series στις 29 Αυγούστου – AMD

Από ότι φαίνεται δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε και...

Αφρική: Ανακαλύφθηκε πιθανός μεγάλος κρατήρας πρόσκρουσης αστεροειδούς

Βρετανοί και Αμερικανοί επιστήμονες βρήκαν, μέσω ανάλυσης σεισμικών δεδομένων,...

Προσοχή στο κινητό τηλέφωνο – Με ένα GIF παίρνουν τον έλεγχο μέχρι και του ΙΧ μας

Πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει ένα κακόβουλο λογισμικό; Μπορεί...

Αν έχεις iPhone, αυτό το hack θα σου λύσει τα χέρια

Ήξερες ότι μπορείς να προγραμματίσεις συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο του...