Βάνα Μπάρμπα: Καταγγέλλει ότι την παρενοχλεί γυναίκα εδώ και χρόνια- Αρχίζω να νιώθω φόβο

Date:

Θα καταθέσει ξανά ασφαλιστικά μέτρα, την ενέπνευσε η Κορακάκη

Η Βάνα Μπάρμπα κατήγγειλε με αναρτήσεις και δηλώσεις της ότι την παρενοχλεί εδώ και χρόνια μία γυναίκα, σε βάρος της οποίας θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, για πολλοστή φορά όπως είπε. 

Η ηθοποιός ανέφερε ότι την ενέπνευσε για να μιλήσει δημοσίως για το θέμα η ιστορία της Άννας Κορακάκη. Η Ολυμπιονίκης τοποθετήθηκε πρόσφατα δημόσια για τον άνδρα που την παρακολουθούσε επί χρόνια και έφτασε στο σημείο να πυρπολήσει το αυτοκίνητο του συντρόφου της, με συνέπεια να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης. 

«Θα ήθελα να δημοσιοποιήσω ένα θέμα που εδώ και πέντε χρόνια με κυνηγά. Στην αρχή σιγά σιγά, μα τα τελευταία χρόνια βασανιστικά πλέον. Πήρα την απόφαση βλέποντας την Ολυμπιονίκη μας κ. Κορακάκη στο τι πέρασε και επιτέλους η δικαιοσύνη την προστάτεψε από ανθρώπους ψυχικά αρρώστους», έγραψε στο Facebook η Βάνα Μπάρμπα. 

«Έχω καταθέσει ασφαλιστικά εναντίον της καθώς και μηνύσεις. Δέχομαι 200 τηλεφωνήματα την ημέρα και παρενόχληση και στο παιδί μου. Καθώς τελευταία έφτασε και στους γονείς μου. Δεν περιμένω στιγμή άλλο παρακαλώ. Να δικαστεί πριν κάνει κακό σε μένα ή και στους ανθρώπους που αγαπώ», συνέχισε αναφερόμενη στη γυναίκα που την παρενοχλεί. 

«Έφτασε να βάλει έξω από το σπίτι μου ένα περίεργο βαρέλι με ένα λουλούδι, το πήγα στην αστυνομία, είχε βενζίνη μέσα», ανέφερε ακόμη. «Παρακαλώ ο νόμος να μας προστατεύσει ουσιαστικά πιο δεσμευτικά εναντίον τους, αρχίζω νιώθω φόβο», ανέφερε ακόμη σε επόμενη ανάρτησή της. 

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για αυτό το ζήτημα και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». «Της μιλούσα, μου έλεγε “δεν θα σε ξαναενοχλήσω, στο υπόσχομαι δεν θα ξαναγίνει. Τώρα το πρόβλημα έχει παραγίνει. Δεν μπορώ να ανοίξω το τηλέφωνό μου δέχομαι 200 κλήσεις την ημέρα. Έφτασε στο σημείο να πάρει τον πατέρα μου, έναν άνθρωπο 85 χρονών. Άρα η εμμονή αυτού του ανθρώπου ξεφεύγει από το φυσιολογικό… στο παιδί μου επίσης, το σπίτι…Τώρα το πράγμα έφτασε σε ένα όριο», είπε η ηθοποιός. 

«Κάποια στιγμή αισθάνθηκα τον φόβο», παραδέχθηκε. «Έμαθα ότι αυτό άτομο έχει μπει και στο Δρομοκαΐτειο 6-7 μήνες από ότι μου έχει πει η αστυνομία… δεν πάει άλλο», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι τη Δευτέρα θα πάει στον εισαγγελέα για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα «για πολλοστή φορά». 

«Ανησυχώ για το παιδί μου, για την προσωπική μου ηρεμία. Έχει ξεπεράσει πλέον το μέτρο. Ζητάω βοήθεια γιατί η αστυνομία δεν μπορεί να λέει να περιμένουμε λίγο. Πρέπει να μας κάνει κάποιος κακό; Δεν αντέχω πλέον», δήλωσε ακόμη. 

Δημοφιλής

Περισσότερα σαν αυτό
Σχετίζεται με