Αν έχετε iPhone 13 Pro ή 13 Pro Max, η Apple σάς χρειάζεται

Date:

Η Apple μέσα από το επίσημο site της ανακοίνωσε το “Shot on iPhone” challenge και ψάχνει τις καλύτερες macro φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες προφανώς θα πρέπει να έχουν τραβηχτεί από το macro φακό των iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max.

Το μόνο πράγμα που έχετε να κάνετε για να πάρετε μέρος -και ίσως σας κάνει repost η εταιρία, είναι να ανεβάσετε την καλύτερή σας φωτογραφία στο Instagram, στο Twitter ή στο Weibo με τα hashtags #ShotoniPhone και #iPhonemacrochallenge. Ωστόσο, στη λεζάντα θα πρέπει να γράψετε ποιο μοντέλο χρησιμοποιήσατε από τα δύο, ενώ αν δε θέλετε να ανεβάσετε την εικόνα σε social media μπορείτε να στείλετε τη συμμετοχή σας στο [email protected].

Οι συμμετέχοντας θα πρέπει να ανεβάσουν μη επεξεργασμένες φωτογραφίες (από photoshop) και να είναι ατόφιες, απευθείας από την εφαρμογή της κάμερας. Ωστόσο, θα γίνονται δεκτές και φωτογραφίες που έχουν επεξεργαστεί μέσω της εφαρμογής Photos της Apple ή λογισμικού τρίτων του κινητού. Όλοι οι συμμετέχοντας θα πρέπει να είναι 18 ετών και άνω.

Όταν ολοκληρωθεί αυτό το challenge, μια ομάδα ειδικών κριτών θα εξετάσει τις φωτογραφίες από όλο τον κόσμο και θα επιλέξει 10 νικητές.

Η Apple είπε επίσης ότι οι νικητήριες φωτογραφίες μπορεί να εμφανίζονται σε ψηφιακές καμπάνιες της εταιρείας, όπως στα Apple Stores ή σε διαφημιστικές πινακίδες.

Δημοφιλής

Περισσότερα σαν αυτό
Σχετίζεται με

29/6/22: Η μικρότερη μέρα που βίωσε ο πλανήτης Γη στην ιστορία του

Η 29η Ιουνίου του 2022 ήταν η μικρότερη μέρα...

Έρχεται το Σεπτέμβριο και αλλάζει για άλλη μια φορά τα δεδομένα

Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται να παρουσιάσει η Apple τη...

Η ημέρα μεγαλώνει και οι επιστήμονες δεν ξέρουν ακόμη την αιτία

Η διάρκεια της μέρας στον πλανήτη μας ξαφνικά φαίνεται...

Τα sneakers από τα Zara στο χρώμα της πούδρας που θα φορέσετε και καλοκαίρι

Αν και η θερμοκρασία απαιτεί ανοιχτά παπούτσια, υπάρχουν μέρες...