‘Είστε απεχθή πλάσματα, εύχομαι τα χειρότερα στο Μουντιάλ’

0
108


ΜΟΥΝΤΙΑΛΟ Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της εθνικής Πολωνίας
© 2021 KIRILL KUDRYAVTSEV/AP IMAGES

Ο Αντόν Ανισίμοβ, Ρώσος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής του μέσου που έχει πάρει τα δικαιώματα του Μουντιάλ στη Ρωσία, προχώρησε σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά της εθνικής Πολωνίας και του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, τους οποίους αποκάλεσε “απεχθή πλάσματα”.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει οξύνει τις σχέσεις των Ρώσων με τα υπόλοιπα κράτη, με την Πολωνία να μην αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο η αντιπαράθεσή τους “μπήκε” και εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, με αφορμή των αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων από τη FIFA και την UEFA από τις διεθνείς διοργανώσεις, κάτι που στοίχισε από την εθνική Ρωσίας τη δυνατότητα διεκδίκησης της πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Σε αυτό συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό η Πολωνία, η Τσεχία και η Σουηδία, οι ομάδες δηλαδή που έδωσαν μάχη για ένα εισιτήριο στα τελικά της διοργάνωσης. Και οι τρεις ομάδες εξέδωσαν κοινή δήλωση με την οποία ζητούσαν τον αποκλεισμό των Ρώσων, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος δημοσιογράφος Αντόν Ανισίμοβ, ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού καναλιού στη Ρωσία που έχει πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ, είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά της εθνικής Πολωνίας αλλά και του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι συγκεκριμένα, καθώς τους χαρακτήρισε “απεχθή πλάσματα”.

Θέλω να το πω συγκεκριμένα εκ μέρους μου και όχι για λογαριασμό του καναλιού. Εύχομαι στην εθνική ομάδα της Πολωνίας τη μεγαλύτερη αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, συμπεριλαμβανομένου του Λεβαντόβσκι. Είστε απεχθή πλάσματα“.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ