ΑΕΚ: Τέλος ο Βασίλης Δημητριάδης

0
62

Ο Βασίλης Δημητριάδης αποχαιρέτησε στα Σπάτα αποχωρώντας από τη θέση του υπεύθυνου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Η αντικατάσταση του Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία ήταν η πρώτη από τις αλλαγές που αναμενόταν να ακολουθήσουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ.

Το Σάββατο το απόγευμα, πριν την έναρξη της προπόνησης στα Σπάτα, ο επί χρόνια υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους ανθρώπους της Ένωσης, καθώς και αυτός αποτελεί πλέον παρελθόν από τους κιτρινόμαυρους.

Έτσι η τρίτη θητεία του Δημητριάδη ως γενικού αρχηγού και διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος παίρνει τέλος. Βρισκόταν στο συγκεκριμένο πόστο από την πρώτη μέρα της επιστροφής του Δημήτρη Μελισσανίδη στη διοίκηση της Ένωσης, δηλαδή από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι σήμερα. Στο παρελθόν σε ανάλογη θέση ήταν επίσης τη σεζόν 1998-1999 και την τριετία 2009-2012.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και ο ίδιος ο Δημητριάδης δεν είχε μεγάλη επιθυμία να παραμείνει γι’ αυτό και παραιτήθηκε, και από την πλευρά της ΑΕΚ δεν υπήρχαν αντιστάσεις για να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ